Pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuorempi iho!

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoasi vanhenemisen merkkejä, arpia, maksaläiskiä tai ihon epätasaisuutta vastaan. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa, myös couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin. Koska mirkoneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, tulokset näkyvät iholla noin 4-6 viikon kuluttua. Tulokset paranevat syvähoidon myötä asteittain. Mikroneulaus lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Mikroneulaus on tehokasta, turvallista ja ihoystävällistä.

Hoidon aikana tuntuu vähäistä kipua, iho palautuu nopeasti ja komplikaatioiden riski on minimaalinen. Ennen mikroneulausta ihosi puhdistetaan. Hoidettavalle alueelle levitetään puuduttava tuote, koska käytämme yli 500 neulaa sisältävää hoitorullaa. Neulasrulla on henkilökohtainen eli vain sinun käytössäsi. Neulas tuntuu nipistelynä puudutuksesta huolimatta.

Mikroneulaus tehdään yleensä 3-6 kerran sarjana. Hoitokertojen väli on 4 viikkoa. Mikroneulausta ei voi tehdä jos iholla on tulehduksia, sinulla on diabetes tai olet raskaana. Keloidiarville hoito ei toimi. Mikroneulauksen jälkeen saunominen ja auringonotto on kielletty noin 12 tunnin ajan. Iholle ei saa laittaa meikkiä tai omia voiteita eikä ihoa saa kosketella käsiin noin kahteen tuntiin hoidon jälkeen.ENNEN JÄLKEEN
stretch_marks_3._after_2_treatments.gif